Wie zijn wij?

MISSIE: IEDER KIND BIJZONDERWIJS
Kwalitatief goed onderwijs bieden met aandacht voor de unieke eigenschappen van elk kind. Dat is voor ons  de basis. Als zelfstandige, open christelijke school met een eigentijdse identiteit werken we in een klimaat waar iedereen welkom is. Met onze kleinschalige structuur optimaliseren we onze persoonlijke betrokkenheid bieden we de Enterse kinderen een veilige en positieve leeromgeving. Dat doen we vanuit een groot gevoel van saamhorigheid en verantwoordelijkheid. Deze waarden geven we graag mee aan onze leerlingen.
 
VISIE
Bij de Roerganger is elk kind welkom. We bieden voor elk kind zoveel mogelijk onderwijs op maat en begeleiden het kind in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Daarvoor zetten we ons als professioneel team in vanuit persoonlijke betrokkenheid en expertise en met gebruik van moderne leermiddelen. Elk kind is immers uniek en heeft zijn of haar eigen, bijzondere talenten die we hiermee optimaal tot bloei laten komen.
 
KERNWAARDEN
Veiligheid / Vertrouwen / Ontwikkeling /Ontspanning
Als een kind zich veilig en vertrouwd voelt, kan het zich goed ontwikkelen. Daarvoor is een fijne omgeving nodig waar het kind zich ontspannen voelt. In die sfeer bieden we hoogwaardig onderwijs aan en benaderen we ieder kind op een positieve manier, met plezier en een gezonde dosis humor.
     
 

SCHOOLDOCUMENTEN


Lees hier de schoolgids voor het schooljaar 2022-2023

Lees hier ons jaarverslag 2020
Cookie instellingen