Iva en Gijs openen nieuwe groene schoolplein tijdens Family-Event

“3-2-1…. “, tellen Raymond Meilink (voorzitter van het bestuur) en Marcel Markvoort (directeur van onze school) af.
 -KNIP-  daar valt het symbolisch groene lint dat Iva Wolterink (groep 1) en Gijs van Gaever (groep 8) doorknippen.
Zo’n honderdtwintig aanwezige kinderen rennen het vernieuwde schoolplein op. Wat een feest! De nieuwe speeltoestellen tussen duurzaam aangelegde tuintjes, met mooie bloemen en planten worden enthousiast beklommen en besprongen.
 
“Duizenden tegels zijn hier gewipt”, vertelt Raymond nog eens trots.
Het plein aan de Voormors 2 in Enter is vernieuwd en verduurzaamd met hulp en steun van verschillende partijen. Freek ten Brinke van Ten Brinke Transport wordt daarbij in het bijzonder bedankt voor de aanleg van het plein, net als Nieuwenhuis Groen en Advies in het korte woord dat wordt gedaan voordat de officiële handeling van het lintknippen plaatsvindt. Natuurlijk wordt ook stilgestaan bij de inspanningen van alle leerlingen en ouders die hebben geresulteerd in het mooie groene plein. “Een mooi voorbeeld van hoe je samen tot fantastische resultaten komt”.
Daarbij vermeldt Raymond ook nog dat Zorgboerderij de Piet het onderhoud van het vernieuwde plein op zich neemt.

Family-event
De opening van het plein vond plaats tijdens het jaarlijkse Family-Event: een traditie waarbij het nieuwe schooljaar wordt ingeluid met alle ouders, kinderen en het team. Een avond waar de persoonlijke en familiaire sfeer van de school duidelijk tot uitdrukking komt. 
Al spelend werd het vernieuwde schoolplein door aanwezige ouders en kinderen verkend. Er werd geklommen, geschommeld, estafette gelopen, limbo gedanst, gejeudebould en muziek gemaakt. De meest originele inzendingen van de Roerganger-keep-it-cool- koeltas challenge werden daarnaast nog beloond met een leuke prijs.
 
Kinderen beleefden een heerlijke avond en de ouders genoten net zo met een lekker hapje, drankje en veel gelegenheid om bij te praten. Een mooie start voor weer een succesvol jaar!
Cookie instellingen